bakın şimdi iyi dinleyin bizi gezmeye götürdüler baktık dere kenarında taşda ayak izleri ne tarafı gösteriyor o tarafa peki ne arıyoruz mantar:) ee orda işteee daha napam he napam sermayeden zararmı edem
bakın şimdi iyi dinleyin bizi gezmeye götürdüler baktık dere kenarında taşda ayak izleri ne tarafı gösteriyor o tarafa peki ne arıyoruz mantar:) ee orda işteee daha napam he napam sermayeden zararmı edem
Nokta (.) Kadar Menfaat İçin Virqül (,) Gibi Eqilme ..!
MERAKLI-52 KARDES BEN GOLDEN KING I DUSUNUYRDUM AMA SEN NE DERSIN ISE YARARMI HA BIDE BU8NDAN ONCE TRUVAYI KULLANDIM ISIME YARAMADI ONUNLA ILGILI BI BILGIN VARMI YA
Truvamı Bırakın bu çocuk oyuncaklarını yaw Allahınızı severseniz Bak önceki mesajda dediqim qibi makinayla bütünleşmen lazım Birde Nokta qolden kinq ile Macro jeosonar ayni bayilerde satılıyor.Lakin her sorduqum bayi sahiBi şiddetle makroyu önderdi.Hem fiyat yönünden hemde kullanım kolylıqından qolden kinq ten daha basit bir makina bence derinlik vesayre de ayni.öyle 10mt 12mt ye kulak asmamak qerekir.iki makinanında max.derinliqi 2 veya 3mt bundan dolayı fazla hayale kapılmamk qerekir
YEME YEME TILSIMLIDIR PAPAZLAR DIKMISTIR
Nokta (.) Kadar Menfaat İçin Virqül (,) Gibi Eqilme ..!